Een goed begin van uw vakantie

Caravan van het jaar 2014

1 januari 2014

Adria Altea: Caravan van het Jaar 2014
De moderne maar chique Adria Altea is uitgeroepen tot Caravan van het Jaar 2014 tijdens de opening van de Caravana in Leeuwarden.
Dat werd bekend gemaakt tijdens de opening van de Caravana in Leeuwarden. Vorig jaar greep caravangigant Adria net naast de felbegeerde prijs. Dit jaar hebben ze met de Adria Altea meer geluk. De caravan scoort goed, voornamelijk door de prijs/prestatieverhouding.

De caravan is verkrijgbaar tussen de veertien- en zeventienduizend euro en is daarmee een middenklasser. De jury had veel waardering voor het hagelbestendige polyester dak, het bijzondere sanitair en de uitgebreide verlichting.

Van nature licht
De Adria Altea combineert intelligent design, innovatieve details en premium kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. De details en het design uit de met de European Innovation Award bekroonde Astella Glam Edition, tillen de Altea naar nieuwe hoogten.
Met de nieuwe Smart keuken behaalt Adria een absolute overwinning op ruimtegebrek en gebrek aan functionaliteit. Het 3-pits gasstel, de geïntegreerde spoelbak en het multi-functionele werkblad maken koken tot een waar feest.
Slim ontworpen voor optimaal gebruik van de ruimte, biedt de nieuwe Altea een comfortabel verblijf. Er zijn indelingen beschikbaar voor gezinnen met of zonder kinderen. De nieuwe Smart keuken en de Ergo toiletruimte dragen bij aan dat comfortabele gevoel.

- Aantrekkelijk i-exterieur ontwerp
- Aluminium opbouw met polyester elementen en dak op AL-KO chassis
- Keuze uit diverse indelingen met binnenlengtes vanaf 3,9 m
- Tweedelige toegangsdeur met raam verkrijgbaar
- Geheel nieuw interieur design met bijpassende bekleding collectie
- Truma verwarming
- Slim ontworpen keuken met 3-pits gasstel en flexibele grootte van de werkruimte
- Work space and functionality
- Ergo toiletruimte

Eervolle vermeldingen
Elk jurylid nomineert drie kandidaten. Als geen van die kandidaten meerdere stemmen weet te verzamelen, zou dat dus tot vijftien verschillende nominaties kunnen leiden. In de praktijk gebeurt dat echter nooit.

Vakjuryleden
De vakjury van de verkiezing ‘Caravan van het Jaar 2014’ bestaat uit:
Frits Ronner ; namens de Nederlandse Caravan Club
Niek Schenk; namens het Algemeen Dagblad
Paul Descamps; namens Kampeertoerist
Willem Laros; namens Vakantiekriebels & Vrije Tijd
Aad van der Poel; namens de Kampeer & Caravan Kampioen
 

Vorige pagina

Caravantest