Een goed begin van uw vakantie

Kampeernieuws

Korte nieuws items met betrekking tot alle facetten van het caravan en vouwwagen kamperen. Noviteiten, evenementen, kampeeraccessoires, in deze rubriek komt u van alles tegen.

Overzicht kampeernieuws

Meer buiten zijn? Ga op vakantie!

Het gaat goed met de Nederlandse vakantieganger. Zeker nu de economische crisis steeds meer achter ons lijkt te liggen, wordt er weer meer geld besteed aan vakanties. Dit blijkt uit de jaarcijfers van het Continu Vakantie Onderzoek dat gehouden werd door onderzoeksbureau NBTC-NIPO. 

Meer over meer buiten zijn? ga op vakantie!

Flooring concept voor de ideale tentvloer

Een goede tentvloer is de basis voor een heerlijke kampeerervaring. Het heeft grote invloed op het interieur en het comfort in de voortent. Met de diverse basismaterialen van Isabella is het mogelijk voor iedere kampeerder een ideale tentvloer samen te stellen.

 

Meer over flooring concept voor de ideale tentvloer

2016 - Caravan van het Jaar

Het werd al voorspeld door onze technisch redacteur Willem Laros en jawel... de Knaus Sport & Fun werd Caravan van het Jaar 2016.

Meer over 2016 - caravan van het jaar

Vakantiekriebels ModellenWijzer 2016

Aan het einde van het jaar kijken we met u vooruit naar het jaar dat komt. Dat doen we in de ModellenWijzer die dit jaar alweer voor de 16e keer verschijnt.

Meer over vakantiekriebels modellenwijzer 2016

Campinggidsen

Ondanks het veelvuldig gebruik van internet tijdens het voorbereiden van de vakantie is het bladeren door campinggidsen niet weg te denken. Er zijn honderden campings te vinden, gerubriceerd op land, de geboden faciliteiten overzichtelijk of minder overzichtelijk op een rij en dan is de keus aan u.

Meer over campinggidsen

Unieke kampeermiddelen

Een caravan, bungalowtent of vouwwagen is hartstikke praktisch, maar niet erg opvallend. Niet echt uniek. In de zomer van 2013 pakken we dat heel anders aan: met een uniek kampeermiddel hoeft u nooit meer te zoeken naar uw tijdelijke huis.

Meer over unieke kampeermiddelen

bekijk het nieuwste magazine online Modellenwijzer 2017

Kennismakingsactie

Maak nu een jaar lang kennis en ontvang 6 uitgaves van Vakantiekriebels & Vrije Tijd voor slechts € 15,00

Word nu lid