Een goed begin van uw vakantie

Op bezoek bij

Vakantiekriebels bezocht voor u diverse kampeerbedrijven. Wat is sfeer en wat is het aanbod, welke caravan of vouwwagen merken worden gevoerd en wat is de gescheidenis van het bedrijf.

Overzicht op bezoek bij

De Vouwwagenzaak

Erica Zeist is failliet. Het bedrijf dat ruim 50 jaar een begrip was in de kampeerbranche is niet meer. Medewerker Laurens Bos, 12 jaar werknemer en verantwoordelijk voor de vouwwagenverkoop, zag daarin nieuwe mogelijkheden.

Meer over de vouwwagenzaak

Caravan Centrum Meerkerk 2013

Caravan Centrum Meerkerk (CCM) is een caravan totaalbedrijf in Midden Nederland en is dealer van Adria, Knaus en Fendt. In de showroom staan circa 35 showroommodellen met uiteenlopende indelingen en lengtes.

Meer over caravan centrum meerkerk 2013

Caravan Centrum Emmeloord

Caravan Centrum Emmeloord (CCE), met aan het roer de heer Gerard Schotanus, biedt op 5500 (!) vierkante meter alles wat een hedendaagse kampeerder wenst.

Meer over caravan centrum emmeloord

Camp-let brengt heden en verleden bij elkaar

Vele jaren geleden begon Camp-let A/S de toekomst veilig te stellen door panden rondom de fabriek in Arnum (midden in Zuid-Jutland) aan te kopen. Nu wordt de voormalige meubelzaak van het dorp ingericht als een klein beleveniscentrum met zowel nieuwe als historische Camp-let's.

Meer over camp-let brengt heden en verleden bij elkaar

GSH Kampen Caravanwandherstel

GSH Kampen is een Caravanwand herstel bedrijf en het bevindt zich niet in Kampen, zoals u wellicht zou kunnen denken, maar in Smilde. De toevoeging Kampen komt van de achternaam van de eigenaar Rene. Rene Kampen.

 

Meer over gsh kampen caravanwandherstel

Constructamclub

De Constructamclub is een groep kampeerders met als grootste gemene deler het bezit van een Constructam caravan en de liefde voor het retro kamperen anno 1970.

Meer over constructamclub

Caravan Centrum Meerkerk

Caravan Centrum Meerkerk (CCM) is een caravan totaalbedrijf in Midden Nederland en is dealer van de volgende gerenommeerde merken: Adria, Knaus en LMC. In de showroom staan circa 35 showroommodellen met uiteenlopende indelingen en lengtes.

Meer over caravan centrum meerkerk

Cavancentrum Karsten

Het was opa Karsten die heel lang geleden begon met een caravanstalling. Zoon Kees nam het roer over en het was zijn zoon Patrick, de kleinzoon dus, die in 2007 het bedrijf Karsten Caravanmakelaardij oprichtte.

Meer over cavancentrum karsten

Cor Olie Recreatie

De vakantie mag wat Cor Olie betreft beginnen! Tweede Paasdag openden Carlo en Hellen Olie de deur van hun splinternieuwe showroom aan Weg en Bos 1 op bedrijventerrein Weg en Land in Bergschenhoek, tegenover hun oude showroom.

 

Meer over cor olie recreatie

De Vouwwagenclub

De vouwwagen heeft een vrij constante groep aanhangers, om maar eens met een vreemde zin te beginnen. Ofwel, eenmaal een vouwwagenkampeerder dan ben je over het algemeen lange tijd vouwwagenkampeerder.

Meer over de vouwwagenclub

bekijk het nieuwste magazine online Modellenwijzer 2017

Kennismakingsactie

Maak nu een jaar lang kennis en ontvang 6 uitgaves van Vakantiekriebels & Vrije Tijd voor slechts € 15,00

Word nu lid