Een goed begin van uw vakantie

Vouwwagentest

Vouwwagenkampeerders kiezen voor de luxe van een vast bed maar willen het echte tentgevoel niet missen. Zand of gras tussen je tenen en tentdoek boven je hoofd, dat is het echte camping gevoel!
 

Overzicht vouwwagentest

De Fat Freddy van Campooz

Het nieuwe merk Campooz is een avontuurlijk alternatief voor de traditionele vouwwagen. Een aanhanger en een tent in één.

Meer over de fat freddy van campooz

Walker

Gedurende kampeerseizoen 2014 bestaat het merk Walker maar liefst 60 jaar! Met trots wordt terug gekeken op 60 jaar traditie, ervaring en innovatie.

Meer over walker

Holtkamper Wind Force

Tenttrailerfabrikant Holtkamper is onderscheiden met de ‘Caravaning Design Award: innovations for new mobility 2012/2013’ voor hun innovatieve vouwsysteem Wind® Force. Het systeem laat vouwwagens en tenttrailers zichzelf door middel van lucht automatisch in drie minuten uit- en invouwen, ongeacht de weersomstandigheden.

Meer over holtkamper wind force

Venter Trailers

Venter komt oorspronkelijk uit Zuid Afrika, het is een toonaangevende naam met een van de hoogste verkoopcijfers ter wereld als het gaat om aanhangers. Bij ons is de Venter vrij nieuw, in 2008 werd het geïntroduceerd door Michiel Abbing van Venter Trailers Nederland.

Meer over venter trailers

Opera

Het is geen tent, het is geen caravan en het is geen camper. Wat is het dan wel? Strikt genomen is het een vouwwagen maar de Opera onderscheidt zich zo van al het andere dat op de vouwwagenmarkt verkrijgbaar is je het daar misschien wel te kort mee doet.

Meer over opera

Raclet Moovéa

Raclet vouwwagens worden gebouwd in de Franse Raclet fabriek, onder de vleugels van de Trigano Group, de grootste producent van vouwwagens in Europa. Het grootste deel van de Trigano-vouwwagen productie vindt zijn weg naar Frankrijk, Groot-Brittannië, België en Nederland.
 

Meer over raclet moovéa

Camp-let

Het is 40 jaar geleden dat Camp-let in het Deense Arnum de deuren opende en de productie startte van vouwcaravans, paardentrailers en aanhangers. Niet lang daarna ontwierpen ze hun eerste vouwwagen, de Camp-let.
Camp-let levert - zoals we dat zijn gewend van de Scandinavische landen - kwalitatief hoogwaardige producten.
 

Meer over camp-let

bekijk het nieuwste magazine online Modellenwijzer 2017

Kennismakingsactie

Maak nu een jaar lang kennis en ontvang 6 uitgaves van Vakantiekriebels & Vrije Tijd voor slechts € 15,00

Word nu lid