Een goed begin van uw vakantie

De Fat Freddy van Campooz

2 februari 2016

De nieuwste Nederlandse vouwwagen
Het nieuwe merk Campooz is een avontuurlijk alternatief voor de traditionele vouwwagen. Kampeerders die op zoek zijn naar kwaliteit, comfort en gemak doen er goed aan een kijkje te nemen bij één van de dealers.

Het eerste model van Campooz heet Fat Freddy. Een aanhanger en een tent in één. De tent kan eenvoudig losgekoppeld worden zodat bezitters de rest van het jaar over een volwaardige aanhanger van Duitse kwaliteit beschikken. De tent is een handzaam pakket dat rechtop in de schuur gezet kan worden. De tweepersoons Fat Freddy is geschikt voor gezinnen met opgroeiende kinderen en stellen die willen rondtrekken.
‘Campooz staat voor vrijheid, gemak en kwaliteit. Fat Freddy zet je op in anderhalve minuut,’ aldus Gert IJszenga, één van de eigenaren.
De tent is gemaakt van stevig katoen dat ook gebruikt wordt voor legertenten. Fat Freddy zit vol met handigheidjes en mooie details. Gegarandeerd insectenvrij, een comfortabel kingsize bed en veel bagageruimte zijn enkele voorbeelden.  www.campooz.com

Vorige pagina

Vouwwagentest