Een goed begin van uw vakantie

Caravan Centrum Emmeloord

11 november 2013

Tekst Mariëtte Bos
Caravan Centrum Emmeloord (CCE), met aan het roer de heer Gerard Schotanus, biedt op 5500 (!) vierkante meter alles wat een hedendaagse kampeerder wenst. Een showroom voor de verkoop van nieuwe caravans en campers, een ruim buitenterrein voor de verkoop van occasions, verhuur van caravans en campers, een geavanceerde werkplaats en een breed gesorteerde campingshop met handige accessoires. De website
www.caravancentrumemmeloord.nl helpt u op weg met een uitgebreide campinggids.

Caravan Centrum Emmeloord is dealer van de Duitse caravanmerken TEC en Bürstner. Degelijke namen met een rijk verleden en veel kennis en ervaring.

 Bürstner
De successtory van Bürstner begint in 1958, bij Jakob Bürstner. Hij bouwde de eerste Delfin. Hij kon destijds niet voorzien hebben hoe snel het daarna zou gaan. In 2013 heeft het bedrijf in Wissembourg en Kehl 900 medewerkers en rollen er 3500 caravans, 4500 campers en 400 stacaravans uit de hallen van beide locaties.
Bürstner brengt 3 modellijnen op de markt. De Premio, de Averso en de Averso Top. Alle caravans worden gebouwd op de lichtgewicht bodem van de Premio. Dat levert een gewichtsbesparing tot 50 kg op en bood de mogelijkheid enkele nieuwe indelingen te introduceren met een stahoogte van 1,95 m, een 50 mm dikke vloer en 30 mm dikke wanden. De Averso Top heeft meerkleurige interieurs en rondzitgroepen met twee verplaatsbare hoofdsteunen.

TEC
Het Duitse merk TEC is een jaartje ouder (1957). Hier was het Erik Kiel die de eerste Weltbummler bouwde in een tijd waarin het kamperen nog in de kinderschoenen stond. De bedrijfsfilosofie: vrije tijd actief beleven, met de sleutelwoorden vrijheid, spontaniteit en avontuur heeft zeker bijgedragen tot een indrukwekkende ontwikkeling van het kamperen.
Ook vandaag ligt de focus nog steeds op het aangenamer maken van het leven van de kampeerder. Bijvoorbeeld door gewichtsbesparing zonder de constructie te verzwakken. En door de modellen uit te voeren met een hagelbestendig dak, voor- en achterfront.
Nieuwelingen op de markt zijn de Travel Style 370 met Frans-bed en treinzit en de Travel Active 522 TKM. De Travel King 520 ID heeft in de grote zitgroep een tafel gekregen met een uitschuivend deel.

Kwaliteit made in Germany
Caravan Centrum Emmeloord heeft bewust gekozen voor ‘Kwaliteit made in Germany’ met als grootste gemene deler de Duitse degelijkheid. CCE voegt er de kennis en expertise van goed opgeleid personeel aan toe. In de goed uitgeruste werkplaats kunnen ze uw caravan helemaal aanpassen aan uw eigen wensen. Door toevoeging van accessoires, een los of juist vast bed, een extra raam of aanpassing in het meubilair. Het kan allemaal!
Caravan Centrum Emmeloord is een door de Bovag en Focwa erkend onderhouds- en schadeherstelbedrijf. Bovendien kunt u er terecht voor grote en kleine onderhoudsbeurten en veiligheidscontroles. Na de controle en de onderhoudsbeurt ontvangt u een veiligheidscertificaat. Dat garandeert u een veilige vakantie met een goede caravan. Tel: 0527 613438 en www.caravancentrumemmeloord.nl

Vorige pagina

Op bezoek bij