Een goed begin van uw vakantie

De Vouwwagenclub

6 juni 2011

Door Mariëtte Bos - mei 2011
De vouwwagen heeft een vrij constante groep aanhangers, om maar eens met een vreemde zin te beginnen. Ofwel, eenmaal een vouwwagenkampeerder dan ben je over het algemeen lange tijd vouwwagenkampeerder. Het zijn kampeerders die (nog) niets hebben met de luxe van een caravan maar genieten van de voordelen van een vouwwagen ten opzichte van een tent.
De caravanbranche heeft veel merkgebonden verenigingen zoals bijvoorbeeld de Kip Caravan Club en de Hylander Caravanclub. Het betreft een groep kampeerders die als grootste gemene deler het kamperen in dit type caravan heeft. De vouwwagenbranche kent deze merkgebonden verenigingen niet. Maar gelukkig voor iedereen die zich graag verenigt, is er wel de vouwwagenclub. Maakt niet uit welk merk vouwwagen er bij u aan de trekhaak hangt, bij deze club bent u welkom.

De vouwwagenclub is een grote club met meer dan 4000 leden (!). Het is een informele en informatieve club die op een internetforum informatie met elkaar uitwisselt op het gebied van de vouwwagen. Welke vraag u ook heeft met betrekking tot de vouwwagen, op dit forum blijft het niet lang onbeantwoord.

Ieder jaar organiseren de bezoekers van het forum een of twee Klapweekenden. Tijdens deze gezellige weekenden, georganiseerd door een aantal enthousiaste leden, komen vouwwagenkampeerders bij elkaar voor een gezellig samenzijn maar ook om informatie uit te wisselen en om eens een kijkje te nemen in andere vouwwagens.
In het jaar van het 5 jarig jubileum is het Klapweekend grootster gevierd dan ooit. In het Hemelvaartweekend stond er een demonstratie op de agenda van de Combicamp Country van Aart Kok.

Behalve de Klapweekenden organiseert de club een aantal keren per jaar activiteiten, zoals bijvoorbeeld tijdens de Kampeer- en Caravan Jaarbeurs of bij een grote kampeerwinkel.

Voor € 10,00 wordt u lid van www.vouwwagenclub.ninfo en kunt u gebruik maken van diverse kortingen bij een aantal kampeerzaken en diverse campings. Bovendien krijgt u toegang tot rubrieken op het forum die voor niet betalende leden gesloten blijven. Liever actief op het forum en niet betalen? Geen probleem, bij de vouwwagenclub kan dat. Het betaalde lidmaatschap is een optie geen verplichting. www.vouwwagenclub.info
 

Vorige pagina

Op bezoek bij