Een goed begin van uw vakantie

Caravan Centrum Meerkerk

1 januari 2012

Door Mariëtte Bos - oktober 2011
Caravan Centrum Meerkerk (CCM) is een caravan totaalbedrijf in Midden Nederland en is dealer van de volgende gerenommeerde merken: Adria, Knaus en LMC. In de showroom staan circa 35 showroommodellen met uiteenlopende indelingen en lengtes.
Uw vindt er al een nieuwe caravan vanaf circa € 10.000. Verder is Caravan Centrum Meerkerk specialist in wintersport caravans en ze zijn Premium dealer van LMC Scandica caravans. Deze caravan is specifiek gemaakt voor de extreme wintersporter. De caravan is voorzien van vloeistofverwarming en is speciaal geïsoleerd.
In de showroom en op het inruilterrein staan diverse mooie occasions van uiteenlopende merken. De occasions worden verkocht met 1 jaar Bovag Garantie.

In de 300 m2 grote campingshop vindt u alles op het gebied van caravan kamperen. Haringen, koffiezetapparaten, grondzeilen, campingstoelen en campingtafels en nog veel en veel meer. Veel te veel om hier allemaal te noemen. Ook kunt u er terecht voor technische onderdelen van onder andere toiletten, kachels en koelkasten.
Voortenten zijn te leveren voor alle merken caravans. Caravan centrum Meerkerk is dealer van Dorema, Walker, Isabella en van de unieke voortent van UNICO. Deze ‘Made in Holland’ tent valt op door het opzetgemak, de vormgeving, de ventilatie en de vele doordachte details. Zon, wind en regen hebben geen vat op een UNICO voortent. Ook zonder stormbanden of scheerlijnen blijft deze tent gewoon staan!

De vakmensen van Caravan Centrum Meerkerk zorgen er voor dat u veilig op vakantie kunt. Ze verzorgen in de werkplaats onderhoud- en inspectiebeurten. Ook verzorgen ze Tempo 100 keuringen van de TUV.

Caravan Centrum Meerkerk werkt samen met alle verzekeringen als het gaat om schadeherstel aan uw caravan of camper. Heeft u een kleine schade of een grote aanrijdingsschade, CCM zorgt er voor dat uw caravan er na reparatie weer als nieuw uit ziet. Ze nemen bovendien de hele administratieve afwikkeling met de verzekeraar voor hun rekening. Onderdelen voor uw caravan, ongeacht welk merk, zijn leverbaar door CCM.

Caravan Centrum Meerkerk is gespecialiseerd in accessoires zoals: caravan movers, schotelantennes, airco’s in de bank of op het dak en helemaal nieuw is de leveller installatie van E&P. U hoeft op de plaats van bestemming uw steunen niet meer uit te draaien want met het leveller systeem van E&P wordt de caravan automatisch waterpas gesteld.

U bent van harte welkom om het allemaal eens vrijblijvend te komen bekijken in de showroom. Bijvoorbeeld tijdens de Open Huis Dagen van 9 t/m 12 november aanstaande.

Kijk voor meer informatie op
www.caravancentrummeerkerk.nl
www.kampeerwinkelmeerkerk.nl
www.caravanleveller.nl

Caravan Centrum Meerkerk
Burgemeester Sloblaan 34 A
4231 AC Meerkerk
Tel: 0183 358080
 

Vorige pagina

Op bezoek bij