Een goed begin van uw vakantie

Cor Olie Recreatie

6 juni 2011

De vakantie mag wat Cor Olie betreft beginnen! Tweede Paasdag openden Carlo en Hellen Olie de deur van hun splinternieuwe showroom aan Weg en Bos 1 op bedrijventerrein Weg en Land in Bergschenhoek, tegenover hun oude showroom. Men vindt hier een complete presentatie van nieuwe en gebruikte caravans en alle accessoires die men daarbij bedenken kan. Niet alleen op de begane grond maar ook op de eerste etage.

Kampeercentrum Cor Olie Recreatie is een familiebedrijf. Carlo en Hellen vormen samen de tweede generatie die de scepter zwaait over kampeercentrum Cor Olie Recreatie. Nadat vader Cor in 1964 een voorzichtige start maakte met aanhangwagens en vouwwagens breidde het bedrijf zich langzaam maar zeker uit. Er volgde een verhuizing naar het Bergschenhoekse bedrijventerrein. Nadat pa Olie in 1997 uit de zaak ging groeide het bedrijf verder en vorig jaar werd de eerste paal geslagen voor de complete nieuwbouw op hetzelfde bedrijventerrein, maar voor een pand met de ingang aan de andere kant.
Het centrum bestaat uit een brede presentatie van zowel nieuwe als gebruikte caravans en gebruikte (jonge) campers. Bovendien worden huurcampers aangeboden.
Het aantal merken nieuwe caravans is onlangs uitgebreid. Behalve LMC (Lord Munsterland Caravans), Elddis en Sprite caravans, waarvan Cor Olie al jaren dealer is, zijn er nu ook Swift Challanger, Lunar en Sterckeman caravans. Bovendien is er een uitgebreide kampeershop gekomen die twee keer zo groot is als in de oude winkel. Cor Olie heeft ook een eigen technocenter waar men voor alles terecht kan op het gebied van caravan en camper: Bovag onderhoudsbeurten, Focwa schadeherstel en het op- en inbouwen van allerhande accessoires. Vooral op gebied van caravanmovers is Cor Olie een specialist, wekelijks worden er tientallen movers onder caravans gebouwd. Helemaal actueel is de Simparc caravanmover met lichtgewicht lithium accu. Maar ook schotelantennes, airco’s en fietsendragers worden netjes en vakkundig door de monteurs gemonteerd.
In de showroom worden demonstratie met mover, airco’s en schotelantennes betoond.
Cor Olie Recreatie is 3.500 m² kampeerplezier; licht, overzichtelijk en leuk om eens langs te gaan en te kijken naar het brede aanbod. Al meer dan 40 jaar een begrip in Nederland en bovendien aangesloten bij Focwa en Bovag, dus van een goede service en garantie verzekerd.


Cor Olie Recreatie
Weg en Bos 1
2661 DG Bergschenhoek
Tel: 010 5217118
www.corolie.nl

Vorige pagina

Op bezoek bij