Een goed begin van uw vakantie

Caravan Centrum Meerkerk 2013

11 november 2013

Mariëtte Bos - 2013

Caravan Centrum Meerkerk (CCM) is een caravan totaalbedrijf in Midden Nederland en is dealer van Adria, Knaus en Fendt. In de showroom staan circa 35 showroommodellen met uiteenlopende indelingen en lengtes. Op het inruilterrein staat nog eens een breed aanbod aan occasions van uiteenlopende merken. Occasions worden verkocht met 1 jaar Bovag garantie. In de 300 m2 grote campingshop heeft het nieuwste aanbod op het gebied van kampeer accessoires. In de Megastore van Dorema is het gehele aanbod aan voortenten te zien van dit van oorsprong Doetinchemse bedrijf. Ook het assortiment van het Deense Isabella is te bewonderen.

Nieuwe Truma XT
Er zijn diverse leveranciers aanwezig om de nieuwste schotel antennes, airco’s en accessoires te demonstreren. Primeur is de presentatie van de nieuwste generatie movers, de Truma XT, waarbij de XT staat voor eXTreem superieur! Een rangeersysteem dat volledig nieuwe normen op het vlak van gewicht, rangeerprecisie en bedieningsconcept stelt: de Mover® XT voor éénassige en de Mover® XT2 voor tweeassige caravans.

Nieuwe modellen 2014
De Adria Altea onderging zo’n complete metamorfose dat het model eigenlijk een nieuwe naam verdiend. Met 8 indelingen is er voor elk wat wils, grote gemene delers zijn licht, ruimte en trendy. Gecombineerd met innovatie, design, premium kwaliteit en slimme ontwerpen als de Slim keuken en de Ergo toiletruimte. Er wordt optimaal gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte. Het resulteerde in een premium caravan voor een betaalbare prijs.

Van Knaus zijn we Duitse degelijkheid gewend. En met de nieuwe Knaus Sport maken ze deze verwachting ook voor 2014 waar. De Sport 2014 is een kwaliteitsproduct voor een prima prijs.
Nieuw aan de buitenkant is de vergrote disselkast met stevig aluminium traanplaat op de bodem. Het maakt het beladen van de caravan nog eenvoudiger. Wat goed is moet goed blijven en daarom is de Sport van binnen alleen op detail aangepast. Zo zijn o.a. het bouwplan van de keuken aangepast, de zitkussens aangepast en de lattenbodems van de bedden verstevigd. Met maar liefst 18 indelingen is er voor iedere gezinssamenstelling een Knaus Sport model 2014 te vinden.

“Alle nieuwe trends van dit moment zijn terug te vinden in de Fendt Tendenza en daarmee is het een trendsetter op de markt. Het vooruitstrevende interieur is zijn tijd vooruit”, aldus Harry Krul, eigenaar van Caravan Centrum Meerkerk. De kwaliteit en degelijkheid blijven als vanouds maar krijgen een nieuwe eigentijdse look.
www.caravancentrummeerkerk.nl en www.kampeerwinkel.nl tel: 0183 358080.

 

Vorige pagina

Op bezoek bij