Een goed begin van uw vakantie

De iPad op vakantie

8 augustus 2013

Ook tijdens een vakantie kan de iPad vele voordelen bieden. Je gebruikt hem als navigatie, reisgids en video-speler maar ook kunnen vakantiefoto’s binnen enkele seconden worden verstuurd naar het thuisfront en bovendien blijf je altijd op de hoogte van je laatste Facebook berichten.
Niet lang geleden was je als moderne vakantieganger uitgerust met een DVD speler in de auto om de kinderen onderweg van entertainment en vermaak te voorzien. De beloning voor de chauffeur in kwestie was vrijwel direct rust en stilte in de auto. De iPad zien we ook langzaam doordringen tot de achterbank. Erg handig natuurlijk want het apparaat gaat toch mee op vakantie.
Om de plek van de DVD schermen in te nemen zijn er al verschillende mogelijkheden om de iPad in de auto te monteren. We zien producten in verschillende prijsklasse en met verschillende mogelijkheden. De Griffin CinemaSeat voor iPad en iPad mini is een praktische en tevens voordelige oplossingen en daarom zeer geschikt voor de autovakantie.

De Griffin CinemaSeat is een zachte, beschermende hoes voor iPad 2/3/4 & iPad mini. Aan de achterkant van de hoes vinden we een brede lus waarmee de hoes aan de hoofdsteun kan worden bevestigd. De CinemaSeat kan tijdens langere ritten worden gecombineerd met een oplader zodat de iPad in de hoes van stroom kan worden voorzien. Ook alle andere knoppen en aansluitingen blijven in de hoes gewoon bereikbaar zodat deze de iPad niet beperkt in functionaliteit.
Eenmaal aangekomen op de eindbestemming doet de CinemaSeat dienst als veelzijdige iPad beschermhoes. De hoes beschikt over een zachte voering en beschermt je iPad tegen krassen en stoten. Bovendien is de hoes aan de achterkant voorzien van een elastisch netje waardoor je kleine accessoires zoals een oplader of oordopjes altijd bij de hand hebt.
De Griffin CinemaSeat is verkrijbaar voor iPad 2/3/4 en iPad mini
Beide uitvoeringen worden aangeboden door iPad-Center.nl voor €29,95

 

Vorige pagina