Een goed begin van uw vakantie

Niets blijft

11 november 2015

Oktober 2015, Marëtte Ophof

Niets blijft, alles verandert voortdurend. Niet omdat je dat wilt maar omdat dat nu eenmaal zo gaat. Het is de tragiek van het leven.
Zo ben je schoolmeisje en het volgende moment moeder. Je voelt nog de warmte van je baby of ze gaat al naar school, het volgende moment woont ze op kamers en je knippert een keer met je ogen en ze heeft een baan. Je zou er melancholiek van worden, maar het is niet anders. Niets blijft….

Ik ben goed en wel gewend aan 2015 en het is al herfst. De zomer is opgeslagen in een mooi fotoboek en de sleur van alledag heeft me allang weer te pakken. Toch kijk ik in oktober graag even met u terug op de voorbije zomermaanden. Voor mij was het een zeer gevarieerde zomer waarin ik kampeerde in een klein koepeltentje in Zuid Limburg en een onverwachtse ontmoeting had met een muisje. Ik maakte een stedentrip naar Berlijn en zocht (en vond) m’n fysieke grenzen op 3000 m hoogte in de Italiaanse Dolomieten. Zeer verschillende ingrediënten die samen een zomerse cocktail vormden. Zoveel gezelligheid en gemoedelijkheid, zoveel gezien en ondernomen en zoveel avontuur en spanning. Het was een bijzonder smakelijke cocktail!

Het afsluiten van de ene vakantie opent de deur naar de volgende vakantie. En wel in heel letterlijke zin met de aftrap van het beursseizoen. Het is de ideale plaats om je te oriënteren voor het volgende vakantieplan! De Camperbeurs in Hardenberg werd goed bezocht en de 50+ Beurs in Utrecht trekt jaarlijks zo’n 100.000 bezoekers. De Kampeer en Caravan Jaarbeurs, drie edities van de Kampeerbelevenis, de Caravan & Camperbeurs, de Caravana en de Camperexpo volgen in rap tempo en duizenden mensen maken op deze manier hun plannen. Geen jaar is gelijk en geen vakantie dezelfde maar de verbindende schakel is in dit geval het kamperen. Eenmaal besmet met het kampeervirus ben je daar zomaar niet vanaf. Er is dus toch iets dat blijft!

Vorige pagina